Vera

Een jaar nadat ik begonnen was met werken, merkte ik dat ik “overstroomde”: ik pakte alles aan, nee zeggen was geen optie. Hierdoor had ik weinig energie voor de zaken die er werkelijk toe deden. Marlies heeft mij laten inzien dat juist door nee te zeggen tegen bepaalde zaken, ik een leukere en betere collega, dochter, vriendin en vrouw ben.

De coaching sessies verliepen met een lach en een traan. Ik voelde me enorm begrepen door Marlies en door haar open, nuchtere aanpak kwamen we snel tot de kern. Als kers op de taart sloten we de sessies af met een rondje hardlopen, een wederzijdse hobby.

Een duidelijke levensmissie en een praktische toolbox verder, kan ik met volle overtuiging zeggen dat mezelf beter heb leren kennen en mezelf beter en sneller terug kan pakken als ik me verlies in de inmiddels bekende valkuilen. De uitdagingen die ik op mijn pad wil laten komen, ga ik met volle energie aan.

Samen met Marlies heb ik mijn focus kunnen vinden, los kunnen laten wie ik dacht dat ik moest zijn en omarmt wie ik ben.