Welkom in de Bieb van Marlies

BLOG

Houd je van lezen? Bekijk dan deze blogs over vitaliteit en persoonlijke groei. Je vindt hier niet alleen antwoorden op vragen van mijn coachees. Er is ook ruimte om meer te leren over stress (en daarmee omgaan), de zin en de onzin op je werk en vitaal leiderschap.

BOEKEN

Kom je een keer bij me langs? Dan valt één ding direct op: mijn bibliotheek. Mijn kast puilt uit met boeken over persoonlijk geluk, persoonlijk leiderschap, vitaliteit en coaching. Zit er een boek bij dat je wilt lezen? Dan mag je dat altijd lenen.

GEDICHTEN

Gedichten, parabels en fabels; ik gebruik ze graag in coaching en training. Ze zijn er in alle soorten en maten. Kort, lang, mooi, bespiegelend en/of inspirerend. En ze vertellen een verhaal. Wat doet de inhoud met jou? Geeft de inhoud jou energie en inspiratie...... of juist stof tot nadenken?

MUZIEK

Muziek geeft je energie om weer door te gaan, of juist dat moment om even lekker ontspannen te luisteren. De muziek die mij inspiratie en energie geeft wil ik je niet onthouden. Indie, jazz, een beetje klassiek en wat keiharde electro beats, het is van alles wat! Heb jij een nummer waar jij je altijd beter van voelt? Laat het me weten, dan voeg ik jouw favoriet toe aan deze lijst.

AUDIOCLIPS

Luister je rijk! Als ik geen coach was geworden, zat ik waarschijnlijk bij een radiostation. Speciaal voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen, maak ik audioclips. Staat je geluid aan? Heb je je koptelefoon op? Mooi! Kies een clip.

VIDEO'S

Soms zie je een video van iemand die je gewoon moet delen. Hieronder vind je video’s van mijn collega’s, goeroes en grensverleggende inspirators . Hun levenslessen hebben mij verder geholpen en ik ben benieuwd of ze dat ook voor jou kunnen doen.

  • Alles
  • audioclips
  • blog
  • boeken
  • gedichten
  • muziek
  • video's