Hoe ziet jouw coachtraject eruit?

Een coachtraject bij Vitalies is voor iedereen verschillend. Het hangt af van de vraag die je voor me hebt. Er zijn wel een paar zekerheden: al mijn trajecten starten met een intake en we evalueren tussendoor, zodat jij er alles uit kunt halen.

Jouw traject is uniek. Net als jij, jij… en jij!

Bij je intake gaan we eens goed kijken wat je nodig hebt. Ik ben nieuwsgierig en benieuwd! Daarna bepalen we na iedere sessie de volgende stap. Zo ontwikkel je jezelf op je eigen tempo, op de vaardigheden die jij wilt ontwikkelen en de doelen die je wilt bereiken. En ik zal eerlijk zijn: ik ga je ook uitdagen om je te ontwikkelen in zaken die jij juist uit de weg gaat.

 

Wat we dan precies gaan doen? Nou, laten we zeggen dat jij profiteert van alle oefeningen, modellen en theorieën die ik sinds 2008 heb opgeslorpt. Soms krijg je praktische oefeningen en soms duiken we de theorie in, zodat je jezelf beter gaat snappen. Al onze gesprekken zijn anders, maar ze draaien allemaal om jou en jouw ontwikkeling.

Is er echt geen stappenplan?

Nee, er is geen fixed stappenplan voor jouw ontwikkeling. Er zit wel een structuur in mijn coachtrajecten:

1.

Jij start de reis

Jij zet de eerste belangrijke stap: je vindt het misschien eng, maar je neemt contact met me op.

2.

Intakegesprek

Laten we eerst kennismaken. In dit gesprek komen we erachter of wij een klik hebben en of ik je kan helpen met jouw vraag. Kan ik je helpen? Dan krijg je na dit gesprek een planning van me, met een schatting van de lengte en de invulling van je traject.

3.

Aan de slag!

In sessies van 2 uur gaan we aan de slag met jouw vitaliteit. We gaan visualiseren, tekenen, schrijven, kletsen, dromen en patronen doorbreken. Dat doen we op een positieve manier, soms met een uitstapje naar het verleden, maar vooral met een frisse blik op de toekomst.

4.

Reflectie tussentijds

Ik wil na iedere sessie weten wat je ervan vindt. Halverwege doen we ook een evaluatie. Je geeft dan aan of de coaching aan jouw verwachtingen voldoet en of je al vooruitgang merkt.

5.

Eindevaluatie

Aan het einde van jouw coachtraject bekijk je wat we samen bereikt hebben. Je mag me een rapportcijfer geven, maar dat is niet het belangrijkste. Je mag vooral trots stilstaan bij al die mooie nieuwe inzichten die je hebt gekregen.

6.

Optioneel APK’tje

Na de eindevaluatie is het coachtraject klaar, maar daar eindigt mijn werk niet hoor. Ik hoor graag hoe het met je gaat en je mag altijd je nieuwe ideeën tegen me aanhouden. Wil je nog een keer langskomen om jezelf mentaal op scherp te zetten? Geen probleem. Doen we een APK voor jouw vitaliteit.

Zin om te starten?

Dat is een goed teken! Let’s go! Voor de intake vraag ik 3 dingen van je: Je naam, een manier om je te contacten en een korte omschrijving van je probleem, vraag of aspecten waarin je wilt groeien. Bel of app me.

Geen zin om de telefoon te pakken? Gebruik dit formulier:

    INSTAGRAM

    SOUNDCLOUD

    LINKEDIN