Ik coach en train hoogopgeleide 20’ers en 30’ers die zichzelf verder willen ontwikkelen en willen groeien. Misschien zit jij ook wel met dit soort vragen: Is dit het nou? Ik wil iets veranderen aan mijn werk, maar wat? Wat vind ik nou echt belangrijk? Wat is de volgende stap (huis, kids, carrière, wereldreis)?

Herkenbaar? Dan gaan we samen

jouw groeiraket lanceren!

Welke kant ga je op?

Als 20’er of 30’er verandert er veel in je leven. Eigenlijk heb je het gebaande pad (school, studie en baan zoeken) afgerond en ontstaat er opeens een vorm van vrijheid. Je maakt een heleboel keuzes voor de lange termijn. Je kiest bijvoorbeeld waar en hoe je gaat werken, waar je wilt wonen, met wie je (niet) gaat trouwen en hoeveel kindjes er straks over de vloer gaan lopen.

Twijfel en keuzestress

Het is niet gek dat die keuzevrijheid ook twijfel en stress oplevert. Een huis koop je voor minstens 5 jaar. Werken moet je tot minimaal je 70e en dan hebben we het nog niet eens over kinderen gehad.

Dan volgen de lastige vragen: Waar doe ik het eigenlijk voor? Is mijn werk wel zinvol? Wat draag ik nou eigenlijk bij aan de wereld? Zou ik niet meer uit mezelf kunnen halen dan dit?

Het is niet eenvoudig. Je kunt het wel eenvoudiger maken.

Maak het jezelf makkelijker

Wat ik tijdens mijn coaching doe is je inzicht geven in de dingen die jij belangrijk vindt. Laat de rest maar even zitten. We starten vanuit de 4 pijlers van vitaliteit . Als we weten waar jij energie van krijgt, kunnen we een beeld vormen van jouw ideale leven. Met dat doel, helder in beeld, wordt het een stuk simpeler. Je kunt zo uittekenen hoe je naar dat ideale plaatje toewerkt.

Vergeet jezelf niet door al die druk van buitenaf!

Je leeft in een prestatiemaatschappij. Je moet nogal veel dingen van die maatschappij. Je moet presteren op je werk, het ideale gezin onderhouden, je moet sporten, je moet er lekker uitzien voor Instagram, én gezond eten, én reizen, afspreken met vrienden, familie bezoeken… pfff, vermoeiend hoor.

 

Ik merk dit als coach: die prestatiedruk zorgt voor stress.
Het zorgt er ook voor dat jij gaat doen wat er van je verwacht wordt, in plaats van de dingen die je leuk vindt en goed voor je zijn. Soms vergeet je zelfs helemaal waar je nou eigenlijk blij van wordt. Als jouw coach help ik je om dat te ontdekken, of te herontdekken.

Jouw groeiraket

Je ideale leven valt niet zomaar in je schoot. Daar moet je je best voor doen. Je zult jezelf moeten ontwikkelen. Na je studie ben je niet klaar met leren. Dan begint het pas! Tijdens mijn coachingssessies draait alles om leren en ontwikkelen.

 

Wat houd je tegen om te doen waar je blij van wordt? Welke skills wil je gaan trainen? Met een antwoord op die vragen kan je jouw ontwikkeling een boost geven. Wedden dat je opeens als een raket vooruit schiet?

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de dingen die je gaat doen in een Vitalies Coachtraject? Lees dan verder over mijn werkwijze op deze pagina: hoe ziet jouw coachtraject eruit? Weet je genoeg en wil je direct starten? Neem contact op voor een intakegesprek.

    INSTAGRAM

    SOUNDCLOUD

    LINKEDIN